![Заварні кільця з сиром](https://img2.zakaz.ua/upload51af8a79c93f02b652dfa9ec028896f2.png.350x.png)
Заварні кільця з сиром
- 1. Сир — 320 г.
- 2. Масло кисло-вершкове — 275 г.
- 3. Борошно — 200 г.
- 4. Вода — 180 мл.
- 5. Сіль — 2 г.
- 6. Яйця — 5 шт.
- 7. Цукрова пудра — 90 г.
- 8. Згущене молоко — 65 г.
- 9. Цукор ванільний — 1 пакетик
- 10. Коньяк — 10 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати заварне тісто. Для цього покласти в каструльку 100 г. масла, сіль, налити воду і довести до кипіння.
Коли масло розплавиться і суміш буде активно кипіти, всипати заздалегідь просіяне борошно. Зменшити вогонь до мінімуму і ретельно перемішувати суміш, поки тісто не злипнеться в пружну грудку. Зняти з вогню і охолодити до 50-60°C.
Додати яйця в тісто по одному, добре розмішуючи до гладкості і однорідності.
Готове тісто перекласти в корнетик з зубчастою насадкою діаметром 1,5 см. і відсадити на папір для випічки кілець.
Випікати при 220°C 15 хвилин, а потім при 180°C 30-35 хвилин. Охолодити.
Для крему збити розм'якшене масло (175 г.) з цукровою пудрою і ванільним цукром, розтертим в порошок. Додати потроху згущене молоко, добре збиваючи.
Налити в крем коньяк і збити, додати сир і перемішати на невеликій швидкості.
Кільця розрізати і наповнити кремом, охолодити в холодильнику. Посипати цукровою пудрою.