Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка духовка європейська шоколад › Брауні з сиром і бананами
Брауні з сиром і бананами

Брауні з сиром і бананами

Цей десерт отримав свою назву завдяки коричневому кольору. Адже з англійської " браун " - саме коричневий. Його колір пояснюється тим, що в ньому багато шоколаду. Але ще одна його особливість - це те, що його складно віднести до якоїсь групи солодощів. Він може мати консистенцію і торта, і кексу, і печива - все залежить від інгредієнтів, які використовують. У нашому випадку вийде міні- тортик. Спочатку випікається все повністю, а перед подачею потрібно розрізати на порційні шматочки, щоб було зручніше їх брати гостям. Зазвичай брауни має форму прямоугольничків, і ці солодощі дуже поширені в Америці та й інших сусідніх країнах.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Шоколад чорний — 100 г.
  2. 2. Масло вершкове — 100 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 20 г.
  4. 4. Цукор коричневий — 40 г.
  5. 5. Кисломолочний сир — 200 г.
  6. 6. Яйце куряче — 2 шт.
  7. 7. Банани — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. З'єднати маси і додати, перемішуючи, просіяне борошно.

  2. Подрібнити блендером банани, сир, яйця і цукор до однорідної маси. У форму викласти половину шоколадного тіста, потім сирне тісто, і знову шоколадне і сирне. Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 30-35 хвилин.