![Вирізка по-будапештськи](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.4cc11570693bc0428938154c96658b5b.350x350.jpeg)
Вирізка по-будапештськи
Вирізка по-будапештськи - страва угорської кухні. Ця національна кухня відрізняється великою різноманітністю м'ясних страв. Одна з особливостей угорської кухні полягає в тому, що м'ясо там готується виключно на свинячому жирі: вважається, що свиняче сало підсилює і підкреслює природний смак м'яса. А рослинне або вершкове масло в угорській кухні використовується дуже рідко і лише у виняткових випадках. Вирізка по-будапештськи являє собою підсмажені на свинячому жирі порційні шматки яловичої вирізки, политі апетитним, ситним, схожим більше на самостійне блюдо, соусом. На гарнір до м'яса можна подати відварну картоплю.
- 1. Яловичина — 250 г.
- 2. Печериці — 100 г.
- 3. Куряча печінка — 100 г.
- 4. Зелений горошок — 2 ст. л.
- 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 6. Лечо — 50 г.
- 7. Сало шпик — 50 г.
- 8. Свинячий жир — 1,5 ст. л.
- 9. Червоний мелений перець — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Бульйон м'ясний — 300 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо промити, нарізати порційними шматками, посолити і поперчити. Гриби промити і відварити. Курячу печінку промити і відварити до готовності.
Розігріти сковороду зі свинячим жиром, обсмажити м'ясо з двох сторін до готовності та вийняти.
Очистити цибулю, промити і дрібно нарізати. Сало шпик нарізати дрібними кубиками.
Цибулю і сало покласти в сковороду, де смажили м'ясо, і смажити до золотистого кольору.
Відварені гриби і печінку нарізати шматочками, покласти в сковороду до цибулі, приправити червоним перцем.
Додати консервоване лечо, зелений горошок, бульйон, накрити кришкою і довести до готовності.
М'ясо викласти на тарілку і залити приготовленим соусом.