![Свиняча відбивна по-болгарськи](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.ec173ac3d943651933c333556437ef5a.350x350.jpeg)
Свиняча відбивна по-болгарськи
Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.
- 1. Свинина — 500 г.
- 2. Сухарі панірувальні — 100 г.
- 3. Соняшникова олія — за смаком
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Перець чорний мелений — за смаком
- 6. Приправа для м'яса — за смаком
- 7. Гірчиця — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.
Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.
Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.