![Грибний суп (білі гриби)](https://img2.zakaz.ua/upload.a7bf9e47ebe2a7d8c0b4dad6e1acd892.350x350.jpg)
Грибний суп (білі гриби)
- 1. Білі гриби — 450 г.
- 2. Картопля — 300 г.
- 3. Кріп — 40 г.
- 4. Петрушка — 70 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 150 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Сметана — 60 г.
- 9. Олія — 30 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Почистити гриби, дуже добре промити. Порізати гриби великими шматками. Потрібно мати на увазі, що після варіння гриби зменшуються в 3-4 рази.
Налити в кастрюлю 2,5-3 літри води та поставити варити гриби на 30-40 хвилин. Поки варяться гриби, почистити та порізати картоплю невеликими кубиками.
Почистити та помити цибулю, дрібно порізати. Смажити на олії до золотистого кольору. Відставити зачекати.
Після 40 хвилин додати в кастрюлю з грибами картоплю та варити ще 10 хвилин. Посолити та поперчити за смаком.
Додати до грибного супу смажену цибулю та дрібно порізану зелень. Серед зелені кропу повинно бути не менше 70%. Варити ще 5 хвилин, зняти з вогню та дати настоятися хвилин 30. Грибний суп смачний як в гарячому, так і холодному вигляді. Подавати зі сметаною.