![Фарширована цибуля-порей](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.cb3a2446bb2d4a6231c919ef03050d4f.350x350.jpeg)
Фарширована цибуля-порей
- 1. Цибуля-порей — 3 стебла
- 2. Фарш (будь-який) — 300 г.
- 3. Гриби — 150 г.
- 4. Сир — 100 г.
- 5. Зелень — за смаком
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
Сир натерти на дрібній тертці.
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.