![Різдвяний кекс "Данді"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.eb7d5d6c8a163e9fa50f1593144ec254.350x350.jpeg)
Різдвяний кекс "Данді"
- 1. Борошно — 250 г.
- 2. Вершкове масло — 200 г.
- 3. Цукор — 200 г.
- 4. Яйця — 4 шт.
- 5. Лимонний сік — 3 ст. л.
- 6. Цедра лимона — 1 шт.
- 7. Розпушувач тіста — 0,5 ч. л.
- 8. Мелений мигдаль — 170 г.
- 9. Родзинки — 300 г.
- 10. Груші (цукати) — 100 г.
- 11. Ананаси (цукати) — 100 г.
- 12. Сушена журавлина — 100 г.
- 13. Коньяк — 70 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сухофрукти і цукати помити, ретельно просушити на паперових рушниках або серветках. Додати коньяк, перемішати, залишити на 1-2 години настоятися.
Мигдаль залити окропом, потім очистити від шкірки.
50 г. мигдалю порубати в блендері, інше залишити для прикраси.
З лимона зчистити цедру шляхом натирання його на дрібній тертці. З лимона вичавити 3 ст. л. соку.
До суміші сухофруктів і цукатів додати 2-3 ст. л. борошна, акуратно перемішати.
Для приготування тіста збити цукор і масло. Додавати яйця після кожного збивання.
Додати лимонний сік, цедру, мелений мигдаль, збити.
Додати розпушувач тіста і борошно частинами, кожного разу збиваючи тісто.
Додати суміш сухофруктів і цукатів, акуратно перемішати.
Форму змастити маслом, розкласти тісто.
Зверху викласти мигдаль, який залишвся, колами по поверхні. Поставити в розігріту до 150°C духовку. Випікати приблизно 80 хвилин.