![Ампанада](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.45daaf30e8fe956d9190278d0b329bd9.350x350.jpeg)
Ампанада
- 1. Борошно — 600 г.
- 2. Сіль — 1 ст. л.
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Вода — 90 мл.
- 5. Яйця — 5 шт.
- 6. Яловичина — 300 г.
- 7. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 8. Часник — 1 зубчик
- 9. Паприка — 1 ст. л.
- 10. Маслини — 100 г.
- 11. Родзинки — 100 г.
- 12. Чорний мелений перець — за смаком
- 13. Соняшникова олія — 600 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.
Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.
Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.
Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.
Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.
Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.
Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.
Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.