Желе з кавуна, винограду, крем-фрешу і м'ятою "Смак літа"
- 1. Кавун — 1 кг.
- 2. Виноград — 100 г.
- 3. Желатин — 9 г.
- 4. Листочки м'яти — 8 шт.
- 5. Вершки (35%) — 250 мл.
- 6. Кефір — 25 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кавун порізати на шматочки, зрізати шкірку, вийняти зернята, подрібнити м'якуш в блендері та процідити через сито.
Розвести желатин за інструкцією. З'єднати з кавуновою масою.
Розлити кавуново-желейну масу та дати трішки постояти.
Коли желе почне застигати, ввести виноградини та шматочки дині, проштовхуючи обережно в желе. Потім відправити до холодильника до повного застигання.
Потім приготувати крем-фреш. Для цього в мисці змішати жирні вершки кімнатної температури с кефіром. Накрити миску кришкою та залишити при кімнатній температурі на 24 години або поки не загуснуть. Злегка перемішати ложкою (вершки іноді починають гуснути після розмішування), закрити миску кришкою та поставити до холодильника. В холодильнику вершки стануть ще більш густими.
Приготоване желе подати з крем-фрешем, м'ятою та шматочками кавуна.