![Вегетаріанський соус болоньєзе](https://img3.zakaz.ua/uploade6d933d5355d53118e0b1f807a62183d.jpg.350x.jpg)
Вегетаріанський соус болоньєзе
- 1. Олія оливкова — 15 мл
- 2. Часник — 1 зуб.
- 3. Цибуля — 80 г
- 4. Морква — 100 г
- 5. Перець болгарський червоний — 50 г
- 6. Гриби — 75 г
- 7. Паста томатна — 500 г
- 8. Капуста брокколі — 50 г
- 9. Листя базиліка — 100 г
- 10. Спагеті — 250 г
- 11. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Перець помити, очистити від насіння і нарізати кубиками.
Гриби помити і порізати кубиками. Розігріти на сковороді оливкову олію і обсмажити на ній до м'якості цибулю і часник. Додати моркву і тушкувати близько 5 хвилин, потім додати перець і смажити ще 2 хвилини.
Додати в сковороду гриби і томатну пасту, потім додати брокколі і базилік. Перемішати і готувати близько 5 хвилин до м'якості овочів. Трохи охолодити соус і подрібнити в блендері до однорідної консистенції. Покласти знову на сковорідку і зберігати гарячим.
Відварити в підсоленій воді спагетті, відкинути на друшляк, дати стекти воді. Викласти макарони на тарілки і зверху вилити гарячий соус. Прикрасити можна листочками базиліка або будь-якою зеленню.