Шоколадне печиво з зефіром
- 1. Борошно — 350 г.
- 2. Какао-порошок — 200 г.
- 3. Сіль — 0,5 ч. л.
- 4. Сода — 0,5 ч. л.
- 5. Масло вершкове — 200 г.
- 6. Цукор — 600 г.
- 7. Яйце куряче — 1 шт.
- 8. Молоко — 150 мл.
- 9. Ванільний екстракт — 1,25 ч. л.
- 10. Зефір — 12 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування глазурі, висипати 400 г. цукру в миску, додати 100 мл. топленого охолодженого вершкового масла, 50 г. какао-порошку, збити суміш. Додати 50 мл. молока, 0,25 ч. л. ванілі, збити вінчиком до однорідної маси.
Для приготування печива змішати борошно, 150 г. какао порошку, соду і сіль. Окремо в мисці збити міксером 100 г. розм'якшеного вершкового масла і 200 г. цукру, протягом 2 хвилин, до легкої і пухкої консистенції. Додати яйце, 100 мл. молока, 1.ч. л. ванілі. Ретельно збити. Додати борошняну суміш, змішати до однорідної маси.
Викласти тісто на лист для випічки за допомогою столової ложки. Випікати в заздалегідь розігрітій до 190°C духовці 10-12 хвилин.
Готове печиво вийняти з духовки. Зефір розділити по горизонталі на дві частини. Покласти зверху кожного печива половинку зефіру, трохи придавити, повернути в духовку, випікати 2-2,5 хвилини. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути.
Покрити 1 ст. л. глазурі кожне печиво, розподіливши по всій поверхні зефіру.