Ванільні капкейки з шоколадним кремом
- 1. Вершкове масло — 350 г.
- 2. Борошно — 200 г.
- 3. Згущене молоко — 100 г.
- 4. Молоко — 100 мл.
- 5. Цукор — 45 г.
- 6. Ванільний екстракт — 8 г.
- 7. Розпушувач для тіста — 10 г.
- 8. Цукрова пудра — 220 г.
- 9. Яйце — 3 шт.
- 10. Чорний шоколад — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 180°C. Змастити вершковим маслом форми для випікання. Вершкове масло (50 г.) розтерти з цукром до кремоподібного стану. Додати ванільний екстракт та згущене молоко та добре перемішати.
Після цього додати до суміші борошно, розпушувач для тіста і знову добре перемішати. Далі вливати молоко тонкою цівкою невеликими порціями та збити все до однорідної маси. Розкласти тісто у форми (без гірки) та випікати 20 хвилин.
Далі приготувати шоколадний крем. Для цього добре збити цукрову будру з яєчними білками. Маса, що вийшла повинна бути прохолодною, оскільки при додаванні вершкового масла, воно може розтанути. Потім потрохи додавати вершкове масло (300 г.) та продовжувати збивати на невеликій швидкості до отримання однорідної маси. Після цього додати до суміші розтоплений на водяній бані шоколад, котрий теж не повинен бути гарячим, та продовжувати збивати на невеликій швидкості поки всі інгредієнти ретельно не перемішаються та не вийде шоколадний крем. Прикрасити охолоджені капкейки кремом.