Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік легкий духовка випічка › Шоколадний торт з шоколадним кремом
Шоколадний торт з шоколадним кремом

Шоколадний торт з шоколадним кремом

Мабуть, торт – один із тих вишуканих десертів, які найбільш часто готуються дбайливими господинями до святкового солодкого столу. Адже будь-яка жінка бажає порадувати і рідних, і гостей приємним смачним сюрпризом, а іноді навіть цілим кулінарним шедевром, як, наприклад, наш шоколадний тортик з шоколадним кремом. Погодьтеся: величезний шматочок ніжного шоколадного бісквіта, просоченого густим шоколадним кремом, виглядає набагато ефектніше і апетитніше, ніж ароматні ванільні булочки і сирні печенюшки, навіть найсвіжіші. Тому сміливо беріть на замітку наш дохідливий рецепт і вперед дивувати рідних і близьких своєю кулінарною майстерністю, адже свята ніколи, на щастя, не закінчуються.

Кількість порцій 10
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 225 г.
  2. 2. Какао-порошок — 125 г.
  3. 3. Масло вершкове — 250 г.
  4. 4. Цукор — 250 г.
  5. 5. Яйце куряче — 4 шт.
  6. 6. Цукрова пудра — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене масло (150 грам) збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем і какао (75 грам). Довести тісто до однорідної консистенції.

  2. Духовку розігріти до 170. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити у духовку. Випікати корж для торта близько 25 хвилин. Потім дістати і розрізати на два коржі.

  3. Цукрову пудру з какао просіяти. Додати розм'якшене масло (100 грам) і збити в дуже пишну масу. Між двома коржами викласти крем і скріпити їх. Обмастити торт кремом і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.