Насипний яблучний пиріг
- 1. Яблука (великі) — 5 шт.
- 2. Вершкове масло — 150 г
- 3. Борошно — 1 склянка
- 4. Манна крупа — 1 склянка
- 5. Цукор — 1 склянка
- 6. Розпушувач — 1,5 ч.л
- 7. Ванільний цукор — 1 ч.л
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування сухої суміші просіяти в миску борошно і з'єднайте з розпушувачем, манкою, цукром і ванільним цукром. Добре перемішати.
Яблука очистити від шкірки і натерти на середній терці.
Духовку розігріти до 180°С.
У форму насипати шар сухої суміші (третину від загальної маси), зверху викласти шар яблук (половину від загальної маси).
Потім з половини сухої маси, що залишилася, зробити ще один шар, зверху викласти шар з решти яблук і засипати залишками сухої маси. Розрівняти.
Вершкове масло сильно охолодити, після чого швидко натерти на крупній терці і викласти рівним шаром на пиріг, рівномірно закривши шар сухої суміші.
Випікати пиріг у розігрітій духовці 40-45 хвилин. Дати готовому пирогу охолонути і подавати.