Французький яблучний пиріг з карамеллю
- 1. Борошно пшеничне — 200 г.
- 2. Масло вершкове — 300 г.
- 3. Вода — 50 мл.
- 4. Лимон — 1 шт.
- 5. Пудра цукрова — 175 г.
- 6. Яблука — 1,5 кг.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти і з'єднати з вершковим маслом (75 г. залишити). Змішати воду з лимонним соком. Додати до борошна і замісити тісто.
Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, загорнути у плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати на скибочки. Збризнути їх лимонним соком, щоб не потемніли.
У каструлю налити воду і додати 100 г. цукру. На повільному вогні нагрівати, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору. Форму для випічки змастити маслом і вилити карамель, а зверху покласти скибочки масла і цукор.
Розігріти духовку до 180°C градусів. На карамель і масло викласти скибочки яблук. Зверху покласти тісто. Випікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин.