Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти день народження європейська вечеря › Квасоля з гранатом і горіхами
Квасоля з гранатом і горіхами

Квасоля з гранатом і горіхами

Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Квасоля — 200 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  4. 4. Олія рослинна — 20 мл.
  5. 5. Часник — 3 зуб.
  6. 6. Горіхи волоські — 20 г.
  7. 7. Зелень — 80 г.
  8. 8. Коріандр мелений — 4 г.
  9. 9. Сік гранатовий — 100 мл.
  10. 10. Гранат — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.

  2. Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.