Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечірка важкий випічка › Гарбузовий чізкейк у павутині
Гарбузовий чізкейк у павутині

Гарбузовий чізкейк у павутині

Гарбузовий чізкейк в павутині подарує радість вашим діткам. Це ще один спосіб змусити малюків їсти корисну їжу. Жодна дитина не зможе відмовитися від шматочка такого яскравого і корисного десерту. Гарбуз відомий своїми корисними властивостями і легкістю для шлунку. А в поєднанні з сиром він влаштує організму подвійне свято. Такий торт дуже підійде і для свята Хелловін. Адже головним героєм свята є саме гарбуз. Тому поки всі вирізають страшні обличчя на гарбузі, ви можете приготувати дуже смачний чізкейк. З появою такого десерту, в будинку з'являться і радісний сміх дітей, і навіть дорослих.

Кількість порцій 8
Час приготування 310 хв

  1. 1. Кориця — 5 г.
  2. 2. Лимонний сік — 450 г.
  3. 3. Вершки — 200 мл.
  4. 4. Сир "Філадельфія" — 500 г.
  5. 5. Сіль — 5 г.
  6. 6. Яйце — 4 шт.
  7. 7. Імбир — 3 г.
  8. 8. М'якуш гарбуза — 250 г.
  9. 9. Цукор — 200 г.
  10. 10. Гіркий шоколад — 100 г.
  11. 11. Цукерка із темної карамелі — 2 шт.
  12. 12. Галетне печиво — 250 г.
  13. 13. Вершкове масло — 150 г.
  14. 14. Тростинний цукор — 450 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.

  2. Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.

  3. Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.

  4. Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.

  5. Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.