Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Полуничний крамбл

Полуничний крамбл

Те, що англійці - великі шанувальники чаю, факт відомий. Але представники цієї нації насправді знають толк і в смачній їжі. Принаймні, такі чудові ласощі, як крамбл, винайшли саме вони. Слово crumle в перекладі означає "кришити" - по суті, цей пиріг поєднує в собі шар фруктів або ягід (у нашому випадку полуниці), запечених під тонкою скоринкою з пісочної крихти. Краще подавати крамбл з кулькою ванільного морозива або з ванільним соусом - це ідеально підкреслить його хрустке і розсипчасте гаряче тісто і ароматну начинку.

Кількість порцій 8
Час приготування 35 хв

  1. 1. Вершкове масло — 250 г
  2. 2. Цукор — 7 ст.л.
  3. 3. Волоські горіхи — 3 ст.л.
  4. 4. Пшеничне борошно — 200 г
  5. 5. Полуниця (свіжа або заморожена) — 600 г
  6. 6. Крохмаль — 2 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігрійте до 170 ° C.

  2. Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.

  3. У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.

  4. Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.

  5. Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.

  6. Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.

  7. Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.

  8. Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.

  9. Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.