Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти романтична вечеря другі страви овочі осінь › Курячі роли, фаршировані броколі та сиром
Курячі роли, фаршировані броколі та сиром

Курячі роли, фаршировані броколі та сиром

Цю чудову страву ми рекомендуємо і радимо приготувати. Смак ролів виходить божественним і дуже ніжним. Страва курячі роли, фаршировані броколі та сиром відноситься до тих страв в яких всі інгредієнти дуже гармонійно підходять один до одного. Наприклад, плавлений сир і броколі взаємно доповнюють один одного. Ці два продукти дуже ніжні і в своєму поєднанні дають легкий, але насичений смак. Капуста броколі ще й дуже корисна. Тому постарайтеся, будь ласка, щоб страви з капусти броколі якомога частіше бували на вашому столі. А куряча грудка, яка вважається дієтичним м'ясом тут дуже добре виконує роль основи, в яку загортають цей найніжніший сирно-капустяний фарш.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Куряча грудка — 900 г.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Мелена паприка — за смаком
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Соняшникова олія (рафінована) — 35 мл.
  6. 6. Перець чорний горошком — 4 шт.
  7. 7. Бульйон курячий — 125 мл.
  8. 8. Броколі — 325 г.
  9. 9. Перець чилі мелений — за смаком
  10. 10. Плавлений сир — 50 г.
  11. 11. Молоко — 125 мл.
  12. 12. Часник — 2 зубчика
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відбити курячі грудки. Посолити, додати всі види перцю.

  2. Відварити броколі в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім процідити і промити холодною водою.

  3. Сир порізати на дрібні шматочки.

  4. Помістити сир на один край шматочка курки.

  5. Потім додати близько 3-4 столових ложок броколі поверх сиру.

  6. Згорнути курячі грудки в рол за допомогою зубочисток. На сковороду налити 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажити м'ясо з двох сторін по одній хвилині.

  7. Змастити лист для випічки соняшниковою олією, яка залишилась, і помістити всередину роли бічним швом вниз. Випікати при температурі 200°C протягом 30 хвилин.

  8. Під час запікання приготувати легкий соус. Додати молоко, бульйон, перець чилі мелений, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варити, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.

  9. Вийняти м'ясо з духовки, полити соусом і подавати на стіл.