Курячі фрикадельки з сиром в томатному соусі
- 1. Куряча грудинка — 450 г.
- 2. Томатна паста — 950 г.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Сир Моцарела — 110 г.
- 6. Cир Пармезан — 30 г.
- 7. Часник — 4 зубчика
- 8. Панірувальні сухарі — 180 г.
- 9. Петрушка — 30 г.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Чорний мелений перець — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курячу грудинку перекрутити на м'ясорубці в фарш.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Пармезан і моцарелу окремо один від одного натерти на тертці.
Фарш викласти в миску і додати до нього цибулю, яйце, дрібно нарізану петрушку, тертий Пармезан, часник, який вичавити через прес, а також третину панірувальних сухарів.
Зверху фарш посолити і поперчити за смаком і гарненько все перемішати.
Решту сухарів викласти в широку тарілку або на дошку. З фаршевої маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх у сухарях.
Потім викласти їх на деко, яке слід прокласти папером для випікання.
Деко поставити в розігріту до 190°С духовку і випікати приблизно 30 хвилин.
На маленькому вогні у великій каструлі довести до кипіння томатну пасту.
Далі викласти туди запечені м'ясні кульки і залишити тушкувати під кришкою хвилин на 30.
Готову страву подавати присипавши зверху Моцарелою.