Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Бананові мафіни

Бананові мафіни

Пропонуємо вашій увазі чудовий рецепт приготування бананових мафінів. Якщо вам і вашим близьким набридли звичні сніданки, які складаються з каш або макаронів з сосисками, тоді приготування бананових мафінів врятує вас від негативу ваших близьких. Мафіни відмінно підійдуть до ранкового чаю. А ваші молодші чада просто будуть стрибати від щастя і задоволення, що сьогодні в них не пхають манну кашу. Тому приготувавши сьогодні вранці або з вечора бананові мафіни ви не розчаруєте самих близьких вам людей. До того ж, парочка з них легко може поміститися в шкільній сумці, і дитина з легкістю зможе ними перекусити на перерві.

Кількість порцій 12
Час приготування 40 хв

  1. 1. Банани (дуже дозрілі) — 3 шт.
  2. 2. Вершкове масло або маргарин — 100 г + ще трохи для змазування форми
  3. 3. Цукор — 150 г
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Розпушувач — 2 ч.л.
  6. 6. Борошно пшеничне — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку разігрійте до 180°C.

  2. Банани (2 шт.) очистіть і наріжте невеликими шматочками. Розімніть виделкою, щоб вийшла однорідна кашка.

  3. Вершкове масло залиште при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким. Потім з'єднайте з цукром і розітріть.

  4. Додайте яйця і перемішайте.

  5. Введіть бананову кашку і ще раз все добре перемішайте до однорідності.

  6. У цю масу просійте борошно і розпушувач, замісіть тісто некруто.

  7. Маленькі формочки для випікання змастіть вершковим маслом. (Якщо ви будете використовувати стандартні форми для кексу, вийде близько 6 мафінів). Викладіть в них тісто.

  8. Банан, що залишився очистіть і наріжте кружечками. Покладіть зверху на кожен маффин по парі кружечків банана. Поставте форми в розігріту духовку і випікайте мафіни 15-20 хвилин.