Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечірка європейська день народження літо › Шоколадний пиріг з малиною без випікання
Шоколадний пиріг з малиною без випікання

Шоколадний пиріг з малиною без випікання

Захотілось чогось по-справжньому смачненького? Шоколадний пиріг з малиною саме для вас! І смачно, і корисно. Використання шматочків цього кондитерського шедевру, у вигляді шоколаду з цінним та поживним молочним продуктом - є просто дивовижним поєднанням, готуючи цю частину рецепту, ви вже не зможете стримувати своє бажання поласувати десертом. А кошик приготований з хрусткого печива служить оригінальним, ніби справжнім, посудом для нашого шоколадного крему та прекрасної на смак малини. Крім хвилинки задоволення під час споживання даного шедевру, ви можете отримати максимум вітамінів у вигляді кислот, цукрів та інших корисних речовин. Тому частіше споживайте страви з використанням малини, вона завжди смачна, корисна та доступна, особливо влітку.

Кількість порцій 10
Час приготування 75 хв

  1. 1. Шоколад — 300 г
  2. 2. Печиво пісочне — 300 г
  3. 3. Вершки 33-35% — 200 мл
  4. 4. Вершкове масло — 50 г
  5. 5. Цукрова пудра — 30 г
  6. 6. Какао-порошок — 2 ст. л.
  7. 7. Малина — 120 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шоколад наламати кубиками, скласти в миску і влити 100 мілілітрів вершків. Розтопити на водяній бані.

  2. Печиво наламати і покласти в чашу блендера, подрібнити в крихту. Додати розм'якшене вершкове масло. Всипати какао-порошок і додати одну четверту частину розтопленого шоколаду. Змолоти в однорідну масу.

  3. Застелити харчовою плівкою форму для пирога діаметром 25 сантиметрів або 2 форми по 15 сантиметрів. Викласти у форму масу з печива і утрамбувати, сформувавши невеликі бортики. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.

  4. 100 мл. вершків збити з 40 г. цукрової пудри до м'якої піни.

  5. Змішати вершки з рештою розтопленого шоколаду.

  6. Викласти шоколадно-вершкову масу в застиглі «кошики» з печива, розрівняти. Покласти пиріг в холодильник ще на 30 хвилин. Зверху викласти малину і подавати.