Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечірка середній духовка хелловін › Випічка "Рука вампіра"
Випічка "Рука вампіра"

Випічка "Рука вампіра"

Свято Хеллоуин означає те, що фанати гострих відчуттів можуть проявити себе будь-якими можливими способами, і це не лише тематичні костюми, а також досить неординарна випічка. Видовище не для слабких, але це «Рука вампіра», такою вже є специфіка свята. Випічка являє собою імітацію фаланги з кровавими пальцями та нігтями. Випікається недовго, тому ви точно встигнете завершити всі інші приготування. Така випічка забезпечить вам веселий Хелловін і це свято гарантовано запам’ятається. Ви не лише смачно поїсте, а також поспостерігаєте за найрізноманітнішими реакціями гостей, котрі побачать такий святковий шедевр вперше.

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. Розм’якшене масло — 200 г.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Мука — 500 г.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Цільний мигдаль — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати міксером масло, цукор, яйце, ванільну і мигдалеву есенції. Додати борошно, розпушувач і сіль. Змішати ще раз. Отримане тісто покласти в холодильник на 20-30 хвилин, тоді буде простіше ліпити з нього "пальці".

  2. Тим часом розігріти духовку до 160°С. Застелити на стіл пергамент, злегка змастити його рослинною олією. Дістати тісто з холодильника, розділити на порції за допомогою ложки. Скачати з тіста валики - "пальці".

  3. З ядер мигдалю зробити "нігті". Надати валикам форму пальців : стиснути трохи нижче "нігтя" і біля основи, щоб зімітувати фаланги. Потім зробити надрізи ножем, щоб зробити "зморшки на шкірі". Викласти "пальці" на деко, залишати трохи місця між ними, щоб вони могли "рости". Після цього відправити у духовку на 20-25 хвилин. Випікати до золотистого кольору. Дістати печиво з духовки, після цього можна його додатково декорувати. Зняти горіхи - "нігті", в них повинні утворитись лунки, акуратно покласти трохи червоної глазурі або розтопленого шоколаду. Повернути горіхи на місце.