Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом
- 1. Сібас — 2 шт.
- 2. Шпинат свіжий (листя) — 120 г.
- 3. Картопля — 400 г.
- 4. Лайм — 2 шт.
- 5. Зелень селери — 5 г.
- 6. Чебрець свіжий — 2 г.
- 7. Петрушка (листя) — 7 г.
- 8. Розмарин — 3 г.
- 9. Часник — 3 шт.
- 10. Масло вершкове — 20 г.
- 11. Горіхи кедрові — 10 г.
- 12. Олія оливкова — 80 г.
- 13. Сіль морська — 10 г.
- 14. Перець чилі мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.
Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.
Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.
Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.
При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.