Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік легкий плита вегетаріанські страви › Ананасовий салат з яйцями та карі
Ананасовий салат з яйцями та карі

Ананасовий салат з яйцями та карі

Екзотичний ананас давно став доступний не тільки у свіжому вигляді, але і консервованому. З цього солодкого фрукта виходять неймовірно смачні і вишукані страви, які можна сміливо подавати до святкового столу. Особливо прекрасно ананас відчуває себе в овочевих салатах. Пропонований варіант легкого, свіжого і поживного салату – яскраве тому підтвердження. Соковитий ананас складе чудову компанію відварним яйцям, хрусткій ріпчастій цибулі і зеленим листям салату. Цікаве поєднання смаків і запахів досягається завдяки пікантної гостро-солодкої заправки з натурального йогурту, оливкової олії та індійської пряної спеції карі, яка і забарвлює всі компоненти страви в яскраво-оранжевий колір.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яйце куряче — 2 шт.
  2. 2. Ананас — 250 г.
  3. 3. Цибуля — 60 г.
  4. 4. Йогурт натуральний — 30 г.
  5. 5. Карі — 3 г.
  6. 6. Олія  оливкова — 5 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Салат — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З ананаса злити рідину. Нарізати його шматочками або кубиками.

  2. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Потім обшпарити його окропом. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Змішати йогурт, оливкову олію і карі. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.