Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік другі страви вегетаріанські страви › Картопляні кульки із розмарином та часником
Картопляні кульки із розмарином та часником

Картопляні кульки із розмарином та часником

Здавалося б, що картопля - це звичайнісінький овоч, з якого готують прості і складні страви. Він настільки вже влився у наш раціон, що ми не уявляємо собі наші обіди та вечері без картоплі. Щоб якось внести різноманітність і приготувати незвичайне зі звичайного, ми пропонуємо вам рецепт картопляних кульок, запечених у духовці. Завдяки своїй незвичайній формі, ця страва відразу приверне до себе увагу ваших гостей, та й усіх, хто зібрався за столом. Адже таку страву можна подавати навіть на святковий стіл - вона виглядає дуже незвичайно. І ви переконаєтеся у цьому, зробивши ці кульки і спробувавши їх м'який та насичений смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Розмарин — за смаком
  5. 5. Фундук — 60 г.
  6. 6. Сухарі панірувальні — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати в пюре часник, розмарин і яйце. Дати картопляній масі трохи охолонути.

  2. Духовку розігріти до 180°C градусів. Фундук підсмажити, якщо він сирий і разом із сухарями подрібнити в блендері до однорідної суміші.Із картопляної маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх в паніровці. Поставити в духовку і випікати близько 20-30 хвилин.