Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти новий рік плита європейська вегетаріанські страви › Морквяний салат з крабовими паличками
Морквяний салат з крабовими паличками

Морквяний салат з крабовими паличками

Улюблений усіма крабовий салат має масу різних варіантів приготування. Використання моркви для приготування крабового салату зробить його не тільки смачним і поживним, але і корисним. Адже морква по своєму складу - це просто джерело вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для організму людини. Моркву додають сиру, але зустрічаються варіанти приготування і з вареної, і з обсмаженої. Це вже за смаком, хто як любить. Якщо салат здається злегка пріснуватим, то можна додати в нього лимонний сік. Зазвичай всі інгредієнти перемішують, але як варіант, можна укласти в скляні міні-салатниці шарами, вийде дуже красиво - вдалий варіант для святкового столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Яйце куряче — 3 шт.
  2. 2. Морква — 200 г.
  3. 3. Часник — 10 г.
  4. 4. Майонез — 30 г.
  5. 5. Крабові палички — 150 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помити і нашаткувати (як для корейської моркви). Крабові палички нарізати соломкою.

  2. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.