Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята європейська другі страви весна › Медові курячі крильця гриль
Медові курячі крильця гриль

Медові курячі крильця гриль

Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Курячі крильця — 18 шт.
  2. 2. Соус соєвий — 4 ст.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Вино біле сухе — 2 ст. л.
  5. 5. Олія — 2 ст. л.
  6. 6. Мед — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з  часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.

  2. Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.

  3. Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.

  4. Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.