Пиріг з баклажанами, базиліком та моцарелою
- 1. Баклажани — 1 шт.
- 2. Помідори — 3 шт.
- 3. Сир моцарела — 300 г.
- 4. Вершки 25% — 300 мл.
- 5. Сир пармезан — 8 ст. л.
- 6. Хліб білий — 50 г.
- 7. Борошно пшеничне — 300 г.
- 8. Яйце куряче — 4 шт.
- 9. Масло вершкове — 100 г.
- 10. Базилік (листя) — за смаком
- 11. Горіх мускатний мелений — за смаком
- 12. Розпушувач — 1 ч. л.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Просіяти борошно в миску, додати до неї нарізане шматочками розм'якшене вершкове масло. Руками розім'яти масу.
Додати в миску сіль і розпушувач, влити 5-6 ст. л. води, замісити тісто. Сформувати тісто в кулю, згорнути в плівку, покласти тісто в холодильник.
Баклажани нарізати кружечками, викласти їх на деко, поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 180°С.
Змішати в мисці вершки, натерти пармезан, вбити яйця, додати подрібнену хлібну м'якоть, всипати мускатний горіх, за смаком посолити і поперчити.
Нарізати помідори і моцарелу кружечками. У форму для випічки викласти тісто, зробити бортики, вилити частину вершкової суміші. Викласти баклажани, зверху базилік, помідори і моцарелу. Зверху другою половиною вершкової суміші.
Поставити в духовку на 40-50 хвилин, при температурі 180°С. Вимкнути духовку, залишити пиріг всередині ще на 30 хвилин. Після чого, дістати із духовки, остудити.