Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята пасха обід › Маринований кисломолочний сир
Маринований кисломолочний сир

Маринований кисломолочний сир

Сир - це корисний продукт. Про його користь і дивовижні властивості людині відомо давним-давно. Кальцій, що міститься в сирі служить для зміцнення зубів і кісткової системи, фосфор - для утворення кісткової тканини, амінокислоти - для обміну жирів і білків. Холін же покращує роботу нервової системи. Тому щодня вживати сир рекомендується вагітним жінкам, дітям і літнім людям. Сьогодні ми вам представляємо рецепт прекрасної закуски на основі цього корисного продукту. Маринований сир - це чудова закуска. Її можна вживати ще і як пікантне доповнення до легких овочевих салатів. Дуже рекомендуємо приготувати таку страву.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кисломолочний сир (будь-який) — 400 г.
  2. 2. Оливкова олія — за смаком
  3. 3. Часник — 6 зуб.
  4. 4. Гострий перець — 0, 25 шт.
  5. 5. Розмарин — за смаком
  6. 6. Духмяний перець горошком — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир нарізати кубиками.Часник очистити і нарізати тонкими пелюстками. Запашний перець подрібнити в ступці. Гострий перчик вимити, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.

  2. У банку скласти кубики сиру, пересипаючи сир часником, розмарином (або іншими травами), запашним перцем, перцем горошком.Залити сир оливковою або соняшниковою олією, щоб вона покривала сир.

  3. Закрити банку кришкою і прибрати в холодильник на 1-2 доби, щоб сир добре промаринувався.