Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята європейська обід › Маринад для свинини
Маринад для свинини

Маринад для свинини

Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Оцет натуральний фруктовий — 1 ст.
  2. 2. Вода — 1 ст.
  3. 3. Цибуля — 3 шт.
  4. 4. Сiль — 1 ч. л.
  5. 5. Цукор — 0,5 ч. л.
  6. 6. Лавровий лист — 1 шт.
  7. 7. Перець мелений — 0,5 ч. л.
  8. 8. Перець горошком — 10 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лук почистити і нашаткувати півкільцями.

  2. Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.

  3. Потім додати перець і лавровий лист.

  4. Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.