Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята середній європейська весна › Форель в листковому тісті
Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті

Форель в листковому тісті - це ще один дуже простий спосіб смачно приготувати форель. Для приготування такої страви вам знадобиться не багато продуктів, до того ж, всі вони доступні. Готувати цю страву нескладно, а за часом - досить швидко. Саме таке блюдо може виступати в якості закуски, а може виступати і в ролі доповнення до гарніру. Форель в листковому тісті - це дуже смачний рецепт, який безсумнівно сподобається багатьом. Втім, замість форелі тут можна використовувати й іншу червону рибу - лосося, сьомгу або взагалі, іншу начинку, все це на ваш смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Форель — 200 г.
  2. 2. Листкове прісне тісто — 200 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Cіль — за смаком
  5. 5. Чорний мелений перець — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.

  2. Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.

  3. Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.

  4. Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.

  5. На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.

  6. Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.