Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята › Шашлик із курки
Шашлик із курки

Шашлик із курки

Хто не захоче посмакувати смачненьким курячим шашличком влітку, коли так приємно посидіти на природі в колі рідних та друзів. Ви тільки уявіть, яку насолоду надасть вам приготування такої страви на свіжому повітрі, коли апетит з'являється за лічені хвилини. Поєднання дивовижно легкого курячого м'яса, що завжди славилось своїм неперевершеним витонченим смаком, та томатного соусу, який надасть йому м'якості та соковитості, виведе вас на ще одну кулінарну сходинку. Приправивши ці всі компоненти духмяним перцем та різноманітними приправами, ви отримаєте кулінарний шедевр, який буде розлітатись серед рідних та друзів з колосальною швидкістю. Крім того, такий шашлик не змусить вас замислюватися над важкістю перетравлення його організмом та надлишковими калоріями, адже, як відомо, на природі сумно не буває, тому ви з легкістю витратите їх.

Кількість порцій 20
Час приготування 120 хв

  1. 1. Курка — 4 кг.
  2. 2. Томатний соус — 1 банка
  3. 3. Майонез — 1 велика упаковка
  4. 4. Приправа до курки — за смаком
  5. 5. Оцет — 50 г.
  6. 6. Рослинна олія — 2-3 ст.л
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Лавровий листок — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку порізати на порційні шматки. Всі інгредієнти маринаду змішати і добре намастити ним курку.

  2. Найкраще замочувати на ніч, але і через годину вже буде непогано.

  3. Цибулю порізати кільцями, скласти в літрову банку, залити на 3/4 оцтом, решту - водою, покласти лавровий лист, сіль, чорний перець і закрити кришкою.

  4. Перед смаженням маринад з курки і з цибулі з'єднати і поливати шашлик під час приготування.