Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята овочі обід весна › Салат з броколі і болгарського перцю
Салат з броколі і болгарського перцю

Салат з броколі і болгарського перцю

Це один із салатів, які містять в собі лише корисні компоненти. У ньому немає ні майонезу, ні калорійних продуктів, які так шкідливі для організму. Навпаки, з'ївши такий салатик, ви отримаєте масу задоволення і корисних вітамінів. Адже чого вартий такий овоч як броколі! Це ж не просто овоч, це вже цілий вітамінний заряд для організму! Не варто розповідати про користь кольорової капусти - ви знаєте це і так. Нагадаємо тільки, що вона дієтична і в той же час дуже смачна. А разом з перцем і мигдалем виходить чудовий незвичайний смак, який сподобається всім вашим гостям. Таким салатом ви точно зможете їх здивувати.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. брокколі — 1шт
  2. 2. перець — 1шт
  3. 3. лимонний сік — 1 ст. л
  4. 4. обсмажений мигдаль — 2 ст. л
  5. 5. цукор — за смаком
  6. 6. сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець нарізати смужками. Злегка обсмажити його на сковорідці (до м'якості) і викласти в тарілку.

  2. Мигдаль дрібно посікти. Нарізати броколі, капусту свіжу краще попередньо потушити на невеликому вогні хвилини 2-3, а вже після цього обсмажити до м'якості.

  3. Салат з броколі найкраще робити взагалі без рослинного масла, але якщо ви на ньому підсмажували, то потрібно дати маслу стекти в окрему тарілку.

  4. Ще теплу капусту і перець змішати, полити лимонним соком і посипати тертим мигдалем. Відразу ж подавати на стіл (поки овочі не охололи).