Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти на кожен день › Печиво мед-тахіні
Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

Що потрібно, щоб приготувати оригінальний десерт? Правильно! Потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує спекти печиво з кунжутної пасти, яку називають тахіні, замість цукру покласти мед, а звичайне пшеничне борошно замінити мигдальним. Такий десерт швидко готується, виходить надзвичайно смачним, корисним і безглютеновим. Також, до складу цих солодощів входять виключно вегетаріанські продукти, а це означає, що їх можна готувати і під час посту.

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Тахіні — 95г
  2. 2. Борошно з бланшованого мигдалю — 150г
  3. 3. Кунжут (насіння) — 75г
  4. 4. Мед — 110г
  5. 5. Екстракт ванілі — 1г
  6. 6. Сода — 2г
  7. 7. Сіль морська — 1г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Висипте сухі інгредієнти (мигдалеве борошно, морську сіль, соду) в окрему посудину.

  2. У іншій мисці перемішайте тахіні з медом, додавши ваніль.

  3. Обережно з’єднайте дві суміші.

  4. Скатайте невеличкі кульки та сплюсніть їх, сформувавши шайбочки. Обсипте їх кунжутним насінням з обох боків.

  5. Поставте у духовку та випікайте при середній температурі близько 10 хв.