Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято салати птиця вечеря › Теплий салат з куркою і грибами
Теплий салат з куркою і грибами

Теплий салат з куркою і грибами

Дуже оригінальний курячий салат. Його родзинка і оригінальність полягає в тому, що в даному салаті поєднуються відварене куряче філе з обсмаженими скибочками бекону, що надає салату особливий, унікальний і своєрідний цікавий смак. Прекрасно в цей салат вписуються обсмажені шампіньйони. Щодо зеленого салату, то можна додавати будь-які його види, особливо сорти «Айсберг», але найкраще підійде салатний мікс. Прикрасити салат можна обсмаженими до золотистого кольору зернами кунжуту, таким чином, крім поліпшення зовнішнього вигляду, салат набуде цікавий аромат і смак (до речі, можна обсмажити курку в паніровці з яйця і кунжуту, виглядає це дуже ефектно, а готується просто). Також при подачі салату, можна прикрасити його кількома курячими скибочками, загорнутими в смужки обсмаженого бекону.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе куряче — 300 г.
  2. 2. Суміш салатних листків — 200 г.
  3. 3. Печериці — 200 г.
  4. 4. Бекон — 100 г.
  5. 5. Олія оливкова — 10 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити їх до золотистого кольору. Бекон нарізати смужками і обсмажити.

  3. Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.