![Суп з баранини з селерою і цибулею](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.e65985a163cdb70c83ddbf9b299e1ec9.350x350.jpeg)
Суп з баранини з селерою і цибулею
Практично у всіх кухнях світу в холодну пору року за традицією готують густі, наваристі, поживні супчики з м'ясом. І не дивно: і наїстися досхочу можна, і зігрітися. Хочемо поділитися з Вами найпростішим і швидким рецептом баранячого супу, характерного для кухонь східних країн. Баранина ідеально підходить для приготування перших страв: після варіння м'ясо стає дуже ніжним, м'яким, але при цьому не втрачає пружну текстуру. Суп, приготовлений на баранячому бульйоні, має насичений аромат, специфічний смак і відрізняється яскравим кольором. У нашому випадку баранина складе прекрасну компанію рисовій крупі, моркві, селері і цибулі. Ну і, звичайно ж, пучку свіжої зелені, куди ж без неї?
- 1. Баранина — 1 кг.
- 2. Томатна паста — 100 г.
- 3. Цибуля-порей — 300 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Селера — 400 г.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Зелень — 1 пучок
- 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.
Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.
Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.
Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.