Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято європейська зима › Закуска з перепелиних яєць і сьомги
Закуска з перепелиних яєць і сьомги

Закуска з перепелиних яєць і сьомги

Пропонуємо вашій увазі по істині царську закуску з перепелиних яєць і сьомги. Чому царську ? Та тому що на Київській Русі перепелині яйця подавалися на царський стіл . Російські царі їх дуже шанували . А все тому що корисні властивості перепелиних яєць були відомі людям багато століть тому. Перепелині яйця - це унікальний за своїми властивостями продукт. Тут є практично всі необхідні для людського організму речовини та мікроелементи. Сьомга теж дуже корисна риба , яка цінна насамперед своїм змістом поліненасиченої кислоти омега- 3 і не тільки. Тому вживання такої закуски принесе неймовірно позитивний ефект вашому здоров'ю.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйце перепелине — 15 шт.
  2. 2. Огірки — 100 г.
  3. 3. Сьомга (копчена) — 120 г.
  4. 4. Сир вершковий — 100 г.
  5. 5. Ікра червона — 50 г.
  6. 6. Сир твердий — 150 г.
  7. 7. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця зварити в підсоленій воді до готовності. Потім трохи охолодити яйця і очистити. Сир (твердий) нарізати пластинками. Огірки помити, нарізати скибочками.

  2. Сьомгу нарізати пластинками. Рибою і сиром обгорнути яйця. На тарілку викласти огірки, на них трохи вершкового сиру, далі яйця з рибою. Прикрасити закуску зеленню і ікрою.