Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято плита вечеря › Салат із курки з рисом
Салат із курки з рисом

Салат із курки з рисом

Популярність такої страви як салат сприяла появі всіляких варіацій і різновидів його виконання. Сучасні салати настільки різноманітні, що одні з них – легкі та дієтичні, складуть прекрасну компанію будь-якому гарніру або м'ясу. Інші – ситні та поживні, їх можна подавати як самостійну страву. Треті – так взагалі солодкі і більше нагадують десертну закуску. Сьогодні пропонуємо приготувати салат-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки самодостатня і повноцінна, що не вимагає ніяких доповнень. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат із курки з рисом. Туди ж додаються обсмажені гриби, солодкий болгарський перчик і, звичайно ж, багато свіжої зелені.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе куряче — 400 г.
  2. 2. Зелень — 30 г.
  3. 3. Печериці свіжі — 200 г.
  4. 4. Перець болгарський — 150 г.
  5. 5. Рис — 150 г.
  6. 6. Оливкова олія — 30 мл.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді до напівготовності. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Печериці помити, нарізати кубиками. Філе і гриби обсмажити на оливковій олії.

  3. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до курки і грибів і кілька хвилин обсмажити. Рис відварити до готовності.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.