Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято європейська фрукти вегетаріанські страви › Салат із селери, петрушки і граната
Салат із селери, петрушки і граната

Салат із селери, петрушки і граната

Відмінна ідея для легкого, свіжого і швидкого обіду. Особливо цей чудовий салат оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Дорогоцінні камені граната, що потопають у зелені, під ароматним соусом з оливкової олії і лимонного соку – що може бути смачніше і корисніше? Даний салатик прекрасний в якості самостійної страви, але і складе прекрасну компанію відвареній рибі або курячому філе. Експериментуйте. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Селера — 500 г.
  2. 2. Петрушка — 100 г.
  3. 3. Гранат — 200 г.
  4. 4. Лимон — 20 г.
  5. 5. Олія оливкова — 40 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Селеру помити і нарізати часточками. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Лимонний сік змішати з оливковою олією і перцем. З граната витягти зерна, додати заправку і все перемішати.