Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято українська картопля осінь › Пиріжки із картоплею (печені)
Пиріжки із картоплею (печені)

Пиріжки із картоплею (печені)

Ці пиріжки одним своїм виглядом викликають сильне бажання швидше їх спробувати. Ви тільки погляньте, які вони апетитні та м'які. Адже досить замісити дріжджове тісто, викласти на нього начинку і відправити все в духовку. Ви дістанете звідти золотисті і дуже красиві пиріжки, які наповнять своїм запахом всю кухню. Ви можете брати їх з собою на роботу в якості обіду або маленького перекусу, а ще пригощати колег. Або давати дітям з собою в школу. Такі пиріжки стануть незамінним помічником для будь-якої господині. Тому можете навіть не сумніватися, а відразу приступати до приготування пиріжків з картоплею.

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Мука — 400 г.
  2. 2. Свіжі дріжджі — 20 г.
  3. 3. Вода — 300 мл.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Вершкове масло — 1 ст. л.
  7. 7. Картопля — 5 шт.
  8. 8. Яйця — 1 шт.
  9. 9. Цибуля — 1 шт.
  10. 10. Олія рослинна — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. В теплій воді розвести дріжджі. Потім додати сіль та сахар, вершкове масло, одне яйце і поступово висипати 400 грам просіяної муки. Замісти тісто, залишити в теплому місці і дати йому підійти приблизно в два рази.

  2. Тим часом помити, почистити та нарізати невеликими кубиками цибулю і обсмажити на рослинній олії. Картоплю помити, відварити та очистити від шкірки, нарізати невеликими шматками та змішати із смаженою цибулею.

  3. Потім тісто розкачати, розділити на невеликі частини, зліпити пампушки, викласти невелику кількість начинки і сформувати пиріжки.

  4. Потім викласти їх на змащене рослинною олією деко і випікати в розігрітій до 200°С духовці. Випікати протягом 20-25 хвилин.