Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято духовка італійська зима › Меззалуна - печиво з горішками
Меззалуна - печиво з горішками

Меззалуна - печиво з горішками

Тільки подивіться, яка чудова назва в цього печива, що завжди добре смакуватиме. Крім того, ще й інгрідієнти страви не є занадто вибагливими, що позитивно позначиться на вашому матеріальному стані. Використання фундука, під час приготування даного десерту, надасть йому не лише хрумкого, східного смаку, а й поповнить ваш організм енергією і ви отримаєте океан насолоди від споживання цього цукрового раю, що утворився із щедро використаної цукрової пудри. Зрозуміло, що і корисності цій страві не позичати, горіхи здавна славляться своїми корисними властивостями, за рахунок того, що містять мінеральні кислоти, які здатні стимулювати мозкову активність. Споживання такого десерту порадує вас, ваших близьких та діточок, які кожен день просять солоденького.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фундук — 100 г.
  2. 2. Пшеничне борошно — 300 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Цукрова пудра — за смаком
  5. 5. Вершкове масло — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 175°C градусів. Обсмажити горіхи в гарячій духовці протягом 12 хвилин. Покласти горіхи в рушник і протерти, тим самим очистивши їх від лушпиння.

  2. Подрібнити фундук і цукор в кухонному комбайні, потім акуратно всипати борошно і знову перемішати. Додати до загальної маси вершкове масло і замісити тісто. Готове тісто викласти на злегка посипану борошном поверхню і розділити на маленькі шматочки розміром приблизно 2,5 см.

  3. З підготовлених шматочків розкачати кульки і надати їм форму сердечка, півмісяця або будь-якої іншої фігури. Обваляти отримані фігурки в цукровій пудрі.

  4. Деко злегка змастити олією і розкласти на нього печиво так, що б фігурки не торкалися один до одного. Випікати печиво "Меззалуна" протягом 15-20 хвилин при температурі 180°C градусів. Дати печиву охолонути.