Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято європейська сметана весна › Лосось із соусом із сметани і щавлю
Лосось із соусом із сметани і щавлю

Лосось із соусом із сметани і щавлю

Добре коли у вашому арсеналі є такі рецепти, які дозволяють при мінімумі часу отримати максимум користі і можливість приготувати вишукану страву. Та де ж такі взяти? - Запитаєте ви. І ми вам відповімо - як завжди у нас. Сьогодні обов'язково приготуйте страву по цьому чудовому рецепту. Смак страви прекрасний. Лосось - риба сама по собі самодостатня і смак її зіпсувати не можливо. Але сьогодні надавши даний рецепт ми вам пропонуємо не тільки не зіпсувати смак лосося, а тільки його підкреслити. Соус зі сметани і щавлю вийде неймовірно ароматним і ще більше підкреслить аромат і благородство нашої рибки. Страва подається з соусом самостійно. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Цибуля червона — 1 шт.
  2. 2. Сидр сухий — 500 мл.
  3. 3. Щавель — 200 г.
  4. 4. Сметана — 100 г.
  5. 5. Лимон — 1 шт.
  6. 6. Помідор — 2 шт.
  7. 7. Лосось — 800 г.
  8. 8. Масло вершкове — 50 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У глибоку каструлю додати сидр, поставити на сильний вогонь, всипати подрібнений червоний цибулю, уварити на третину.

  2. Додати в сковороду сметану, вичавлений лимонний сік і щавель, тушкувати 2 хвилини, при цьому постійно помішуючи.

  3. Додати в сковороду очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори, додати сіль і перець за смаком, зняти сковороду з вогню.

  4. В окремій сковороді обсмажити на вершковому маслі лосось, протягом 2 хвилин з кожного боку.

  5. При подачі викласти лосось на тарілку, полити зверху соусом.