Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято європейська гриби літо › Кальмар під твердим сиром
Кальмар під твердим сиром

Кальмар під твердим сиром

Сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування кальмара під сиром. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й дуже корисним. М'ясо кальмарів володіє відмінним ніжним і м'яким смаком. Воно ціниться за високу поживну цінність і цілющі властивості. Білок, що міститься у великій кількості в м'ясі кальмарів дозволяє швидко наростити м'язову масу. М'ясо кальмара містить такі мікроелементи як мідь, йод, калій, залізо, кальцій, натрій, магній, нікель, цинк. Саме вміст заліза і калію в кальмарах підтримує нормальну роботу серця і судинної системи. Крім того неймовірна користь від вживання м'яса кальмарів полягає ще й в тому, що воно містить вітаміни С, В1, РР, Е, В2, В6, В9.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кальмар — 2 шт.
  2. 2. Гриби шампіньйони — 150 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Яйце — 4 шт.
  5. 5. Майонез — 30 г.
  6. 6. Сметана — 30 г.
  7. 7. Сир "Голландський" — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.

  2. Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.

  3. Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.