Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято європейська весна › Салат із буряка й апельсина
Салат із буряка й апельсина

Салат із буряка й апельсина

У пору, коли існує дуже багато продуктів з ГМО , коли на кожному розі нас чекають фаст-фуди та багато інших спокус, дуже часто хочеться з'їсти чогось по-справжньому корисного і в той же час смачного. Тому справжні господині звертаються до різних рецептних книжок і сайтів, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами з корисних інгредієнтів. До таких точно можна віднести салат з буряка і апельсина. Адже не дивлячись на те, що така комбінація продуктів досить екзотична, все таки салат виходить на "ура". Скільки ж вітамінів у страві із, здавалося б, найменшої кількості продуктів. Адже тут всього лише кріп, буряк і цитрусовий. Але який фурор справить цей салат, ви навіть не можете собі уявити.

Кількість порцій 4
Час приготування 105 хв

  1. 1. Буряк — 500 г.
  2. 2. Апельсин — 1 шт.
  3. 3. Петрушка — за смаком
  4. 4. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  5. 5. Оцет — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк гарненько помити, загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1,5 години при температурі 100°C. Після запікання - охолодити.

  2. Петрушку дрібно нарізати.

  3. Очищений від шкірки апельсин порізати кубиками.

  4. Для заправки змішати олію, оцет, щіпку солі, перець.

  5. Буряк почистити, порізати кубиками, розкласти в порційні салатники. Посипати зверху петрушкою. Зверху викласти шматочки апельсина і полити заправкою.