Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти день народження день народження осінь › Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом
Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом

Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом

Кисло-солодкі плоди фейхоа, ароматна солодка полуниця з сиром - інтригуюче очікування. Давайте, не гадатимемо, що вийде з цих смачних продуктів - а візьмемо, і приготуємо! Сирний пиріг із додаванням фруктів - це те, що ви шукали, завжди смачно і апетитно. Фейхоа унікальний плід, не говорячи про його "вітамінні здібності". Універсальна ягода, застосувань якої немає меж. Її використовують не лише у випічці, але і в приготуванні варення, компотів і соусів. Влаштуйте солодку вечерю, і подаруєте задоволення своїй сім'ї. Незабутнього відчуття!

Кількість порцій 10
Час приготування 110 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Фейхоа — 300 г.
  5. 5. Вершкове масло — 100 г.
  6. 6. Полуниця (заморожена) — 250 г.
  7. 7. Ром — 30 мл.
  8. 8. Сік лимонний — 15 мл.
  9. 9. Куантро лікер — 30 мл.
  10. 10. Крохмаль — 1 ч. л.
  11. 11. Сир знежирений — 300 г.
  12. 12. Сіль — 1/4 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.

  2. Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.

  3. Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.

  4. Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.

  5. Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.

  6. Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.

  7. Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.

  8. Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.