Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти день народження середній європейська овочі › Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом

Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом

Для приготування цієї розкішної страви за основу беремо яловичину. Так як в даній страві яловичина береться за основу, то до її вибору треба підходити особливо серйозно. Саме свіжа, доброякісна яловичина є найціннішим, поживним харчовим продуктом, який є дуже необхідним для організму. А такий недолік, як недоброякісна і несвіжа яловичина не зможе усунути ніяка, навіть найдосвідченіша господиня. Приготування апетитної страви під назвою "яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом" - найкращий доказ досвіду господині. До даної страви підійде овочевий гарнір, а також гарнір з картоплі, круп, макаронних виробів.

Кількість порцій 5
Час приготування 100 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Олія рослинна — 50 мл.
  3. 3. Гірчиця — 3 ч. л.
  4. 4. Сушені трави — 2 ч. л.
  5. 5. Сік лимона — 30 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний горошком — 5 шт.
  8. 8. Гриби (заморожені) — 300 г.
  9. 9. Вершки — 50 мл.
  10. 10. Цибуля — 150 г.
  11. 11. Борошно — 2 ст. л.
  12. 12. Сушені гриби — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.

  2. Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.

  3. У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.

  4. Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.