Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята › Закуска "Хибна ікорка"
Закуска "Хибна ікорка"

Закуска "Хибна ікорка"

Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним. Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше. Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Оселедець — 1 шт.
  2. 2. Масло вершкове — 150 г.
  3. 3. Сирок плавлений — 2 шт.
  4. 4. Морква (невелика) — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.

  2. Моркву відварити до готовності.

  3. Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.

  4. Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

  5. За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.