Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята › Салат з грибами та квасолею
Салат з грибами та квасолею

Салат з грибами та квасолею

Основою цього салату є квасоля, яка була одним із найулюбленіших страв Наполеона, відомого поціновувача здорової і корисної їжі. Проте користь квасолі оцінили ще у глибокій давнині, а найвідоміший лікар часів античності Авіценна дуже широко застосовував її. Квасолю вважають дієтичним продуктом, що є безцінною криницею не лише вітамінів, вуглеводів і мінеральних речовин, але і додатковим джерелом білку, що робить її незамінною для шанувальників вегетаріанства. Часник, зелень і мариновані гриби нададуть страві приємного аромату і тонких смакових відтінків, які не залишать вас байдужими до цього салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Квасоля відварна — 2 скл.
  2. 2. Гриби мариновані — 300г
  3. 3. Часник молодий — 2 шт
  4. 4. Зелень коріандру — 1 пуч.
  5. 5. Сік лимона — 4 ч.л.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія оливкова або соняшникова — 4 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити квасолю звичним способом до готовності, можна брати консервовану.

  2. Нарізати дуже тонкими кружечками молодий часник.

  3. Дрібно порубати зелень.

  4. З'єднати овочі з маринованими грибами, додати сік лимона, олію, посолити, поперчити, перемішати.