Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята легкий духовка зима › Листкові палички з беконом
Листкові палички з беконом

Листкові палички з беконом

Якщо у вас скоро невелика вечірка зі шведським столом, якщо до вас в гості збираються друзі або близькі, та й взагалі, якщо на передодні у вас буде свято, тоді крім головних страв вам варто приділити увагу і закускам. Адже саме закуски повинні розіграти апетит у ваших гостей і підготувати їх до святкування. Тому вони повинні бути легкими і швидкими у приготуванні. Такі, як листкові палички з беконом. Така закуска хороша тим, що швидко готується, тому ви можете не переживати, вийдуть у вас палички такі, як треба, чи ні. Ваші гості із радістю насолодяться смаком цієї нескладної, але дуже смачної випічки. Згодиться навіть для домашньої закуски.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Листкове дріжджове тісто — 250 г.
  2. 2. Орегано — 2 ч. л.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Бекон — 80 г.
  5. 5. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.

  2. Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.

  3. Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.

  4. Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.

  5. Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.